Vyhledávání


Kontakt

Hudba
někde hen tam!

500000000

Listopad 2013 bude patřit Nickelback

14.03.2013 09:32

 

Aby koncertů nebylo málo, máme pro vás další tip, kam letos můžete vyrazit. V Praze totiž vystoupí další velké jméno hudební scény. Po úspěchu vyprodaného loňského evropského turné k desce "Here and Now" z roku 2011 se Nickelback opět vracejí do Evropy, fanouškům v Česku se představí vůbec poprvé už 7. listopadu 2013 v pražské O2 Aréně!

„Ty spousty lidí, kteří dorazili na naše koncerty, nás nadchly,“ říká frontman Chad Kroeger. „Na hodně našich fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly, byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, ať se vrátíme, a navíc v Evropě hrajeme moc rádi!“ Zcela nepochybně půjde o nezapomenutelný koncertní zážitek, vzhledem k tomu, že Nickelback sáhnou po největších hitech posledních deseti let. Na koncertech zazní veleúspěšné skladby, jako jsou „How You Remind Me“, „Photograph“, „Burn It To The Ground“ a „Rockstar“ i současné hity „When We Stand Together“, „Bottoms Up“, „Lullaby“ a „Trying Not To Love You“.

Během své kariéry kapela dosáhla pěti nominací na cenu Grammy, obdržela tři ceny American Music Awards, dvanáctkrát získala ocenění Juno Awards a časopisem Billboard byla v roce 2009 jmenována „Skupinou desetiletí“. Jejich alba a singly jsou v Evropě multi-platinová a celkem se po celém světě prodalo více než 50 milionů jejich alb. Fanouškům Nickelback ale tohle nestačí – není divu, protože nejlepší jsou Nickelback naživo!

Vstupenky v cenové relaci 990 - 1490 Kč budou v prodeji od 15. března 2013 v síti Sazkaticket.cz.